O nama - SOMET Motori - strojna obrada dijelova motora

Go to content

Main menu

O nama

O nama
Ukratko o nama .....SOMET d.o.o.
je tvrtka metaloprerađivačke djelatnosti.
Poslovne aktivnosti obuhvaćaju proizvodnju proizvoda za zaštitu od sunca (tende, cerade, zavjese i sl.), proizvodnju cijevnih armatura za brodogradnju, ljevarstvo i strojnu obradu metala.

Planiranje proizvodnje vrši se u ERP sustavu, tehnologija razvija na CAD-CAM sustavu, te finalna proizvodnja odvija uglavnom na CNC tehnologijama.

Tradicija tvrtke stara je oko 40 godina. Nastala iz obrta, zatim prerasla u obiteljsku tvrtku.
U bivšoj državi SOMET je bio prvi proizvođač tendi za sunce, poznat pod starim sloganom "nije na odmet imati tendu SOMET". Još 1974 god. osvojili smo srebrnu plaketu na sajmu izuma i unaprijeđenja "Rast-Yu" za tada revolucionarni novi proizvod - tende za sunce.

Proizvodnja brodskih armatura glavninom je vezana uz domaća brodogradilišta. Ulaganjem u tehnologiju i vlastite resurse razvili smo široku paletu proizvoda koji se proizvode u potpunosti vlastitim resursima - od ljevaonice do moderne strojne obrade.

Posebna cjelina je i pogon strojne obrade dijelova motora
.
Sa vrhunskom preciznosti vršimo brušenje radilica, blokova motora, ravnanje glava motora, obrada klipnjača i ventila. Prilikom generalnog remonta motora, od motocikla do šlepera, kvalitetna strojna obrada kakvu posjedujemo produžiti će vijek trajanja repariranog motora.

 
 
Back to content | Back to main menu